dania wegetariańskie
(51)
dania mięsne
(28)
zupy
(25)
słodkości
(21)
drób
(17)
sałatki
(11)
kuchnia włoska
(10)
wieprzowina
(10)
makarony
(7)
śniadania
(7)
rybki
(6)
kuchnia francuska
(4)
kuchnia grecka
(3)
kuchnia meksykańska
(3)
kuchnia orientalna
(3)
kuchnia polska
(2)
owoce morza
(2)
sobota, 9 stycznia 2016
Sałatka z truskawkami i serem pleśniowym
Składniki:
250 g truskawek
100 g niebieskiego sera pleśniowego bądź gorgonzoli
1 opakowanie rukoli lub innej ulubionej sałaty
dwie garści orzechów włoskich
oliwa z oliwek
sól ziołowa, świeżo mielony pieprz
sos balsamico
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz